4 søde accessoires som du kan bruge på din bryllupsdag

Når man skal giftes, så er det altid en lang række af detaljer, som man skal holde styr på i forhold til kirke, festen, maden, gæsterne og meget mere. Men for mange brude er der også rigtig mange detaljer at holde øje med, når det kommer til deres look. 

Uanset om man er boheme med romantiske blonder eller det mere stilrene, klassiske look, så er der en række forskellige accessoires, som du kan bruge til at gøre dit bryllupslook endnu mere unikt. Læs med herunder og lær mere. 

1. Vælg en smuk Ole Lynggaard ring

Du får selvfølgelig én meget vigtig ring på, på din bryllupsdag – men det er ikke ensbetydende med, at du ikke også kan børe en Ole Lynggaard ring. Dette brand skaber nemlig nogle utroligt smukke ringe i mange forskellige design, som altså formentlig vil falde i mange forskellige brudes smag. 

En Ole Lynggaard ring kan både tilføre lidt farve til dit look, da brandet ofte bruger flotte, farvede sten, hvilket ofte kan være lidt svært at indføre ellers. Du kan dog også finde Ole Lynggaard ringe i ren guld eller sølv, hvormed de har et mere tidløst og elegant look. 

2. Besmyk dig med perler

Perler er en af favoritterne, når mange brude skal vælge smykkesten – og med god grund. Perler er nemlig utroligt smukke, og så tilføjer de noget elegance til ethvert look, uanset om man er til boheme eller tidløs design. 

Du behøver dog nødvendigvis ikke have perler i dine smykker. Du kan også vælge at sætte perler i dit hår, hvor de kan sidde som en fin lille diskret detalje. 

3. Husk strømpebåndet

Strømpebåndet er en gammel tradition, som ikke alle brude er til længere. Men du kan sagtens tage denne tradition og gøre den til din egen. Du kan for eksempel vælge at få speciallavet dit strømpebånd, sådan at der står en sjov besked på til din nye mand. 

Du kan dog også vælge at gå mere traditionelt til værks og bruge strømpebåndet som ‘noget blå’. Dette er især smart, hvis du ikke vil have, at man kan se noget blåt i dit outfit, men gerne vil inkorporere det alligevel. 

4. Køb et par smarte sneakers

De fleste brude vælger et par flotte, højhælede sko, når de skal giftes – men hvis du slet ikke er til høje hæle, eller måske bare gerne vil være i stand til at give den gas på dansegulvet sidst på aftenen, uden at dine fødder gør alt for ondt, så kan en god accessoires være et par cool sneakers. 

Da du formentlig ikke skal have skoene på hele dagen, så kan du godt slå dig lidt løs med disse sko. Køb den i en vild farve eller et sjovt mønster – du kan måske endda få nogle speciallavet med dit og din mands navne på. Mulighederne er mange, men dine fødder vil formentlig takke dig uanset designet.  

1 kommentar til “4 søde accessoires som du kan bruge på din bryllupsdag”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *