Derfor skal du give din veninde et babyshower

Derfor skal du give din veninde et babyshower

Babyshower er en amerikansk tradition, som igennem de seneste par år, er blevet mere og mere populær i Danmark, hvilket der ikke er noget at sige til, fordi det er en smuk tanke og en god gave til en kommende mor, at man fejrer at hun er gravid og at hendes barn snart kommer til verden. Hvorfor har vi dog ikke selv tænkt på dette? Nok om det. Grunden til at du skal afholde et babyshower for din veninde, kan du læse ovenfor. Så nemt er det. Det er en smuk tanke og en smuk gave, til en kommende mor. Nu hvor du ved hvorfor du skal arrangere et babyshower, så får du her et par tips, til hvordan du planlægger og eksekverer.

Hvor skal man starte?

Først og fremmest skal du have en fundet en dato, hvor du påtænker at babyshoweret skal finde sted. Dernæst skal du finde et sted at afholde det. Her kan du booke en restaurant eller en café til formålet, eller du kan vælge at det skal afholdes i mere hjemlige og hyggelige rammer, enten hos dig selv eller hos den kommende mor. Fordelen ved at holde det ved den kommende mor, er at man kan arrangere det som en slags surprise party, hvor den kommende mor ikke ved hvad der skal foregå og derfor bliver glædeligt overrasket, når babyshoweret afsløres. Du skal dog kende din veninde godt, inden du bare planlægger en fejring i hendes private hjem.

Hvad skal der købes ind?

Når du har styr på invitationer og lokationen, så skal du i gang med at indkøbe alle de ting der er nødvendige, for at afholde et mindeværdigt og succesfuldt babyshower. Her skal der tænkes på mad og drikke, babyshower pynt, ligesom man skal huske at finde en gave. Når det kommer til gaven, skal man beslutte sig for om man ønsker at give en gave til den kommende mor, eller hendes barn, eller begge to. Det kan både en praktisk gave som for eksempel bleer, vådservietter, sutter og sutteklude, eller det kan være et spaophold eller et gavekort til massage, til den kommende mor.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *