Giv den maks gas med friske farver

Gaskomfur i køkkenet – få malet!

Rigtig mange danskere har gaskomfur i køkkenet, og det er ofte flotte komfurer, der er at finde som nærmest en prydgenstand i et lækkert og moderne køkken. Der er bare det med gas, at det soder rigtig meget. Det er ikke noget vi er særligt bevidste om, men det er en del af det at have gaskomfur. Det er dog ikke noget problem, man skal blot være opmærksom på det ekstra vedligehold dette kræver. Det ser vi nærmere på i denne lille artikel.

Fra rengøring og fremefter

Når man har et køkken, uanset hvilket komfur man benytter, så skal man være god til at gøre rent. Det er den daglige rengøring, men det er også den ugentlige og en gang imellem den helt store tur. Man kan ikke løbe fra, at når der bliver lavet mad, så kommer der også stegeos, alskens dufte, diverse sprøjt, og fedt der sætter sig på vægge, loft og ledninger. Man når langt med en grundig rengøring, men man kommer aldrig helt i dybden, og det gælder i særlig grad hvis man har gaskomfur. Den sod der kommer når man bruger gas sætter sig nemlig på vægge og loft, og er meget svær at gnubbe væg. For rigtig komme i bund en gang imellem, må man male væggene op.

Et lag maling og en frisk start

Når man gør klar til at få malet, så er det den allerbedste lejlighed til at gøre hovedrent. Man får også på den måde ting væk fra hylderne og ud af skabene, så man ikke risikerer maling på madvarer eller køkkenudstyret. Det betyder kort og godt, at man får startet forfra med en ren tavle, når man får malet sit køkken. Det er ikke kun det lag af maling der kommer, det er også alt arbejdet ved siden af. Apropos arbejde, så kan det ikke anbefales at man selv maler. man bør finde et proffessionelt malerfirma, der kan udføre opgaven. Der er rigeligt at lave med at flytte ting og gøre rent. Hvis man oven i det vælger også at male, så er der en stor chance for at man knækker nakken på det, og ender med at male for dårligt eller slet ikke gå i dybden. 

Det er nemt at finde en billig maler på Frederiksberg 

Det er heldigvis blevet rigtig nemt at finde et lokalt malerfirma. Man skal blot klikke sig ind på internettet, og der vil man kunne finde sider som maler-oversigt.dk, der tilbyder at finde og præsentere op til tre tilbud fra lokale malerfirmaer. Det betyder at man skal ringe rundt selv, hvilket mange mennesker ikke bryder sig om. Husk på at man ved den personlige kontakt stadig bør bede om tilbud, men mange kan ikke lide dette, og tager derfor det første det bedste malerfirma de ringer til, uden at tage kritisk stilling til prisen. Dette problem undgår man ved at bruge en side som den ovennævnte. Et nymalet køkken er en ren fornøjelse, og når man har gaskomfur bør man især få det gjort med nogle års mellemrum.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *