Skal du og dit hjem have en budgetvenlig make-over?

Er du træt af at se på dit hjems interiør? Og trænger alt til en ordentlig opdatering? Så skal du da give dit hjem en make-over, så du kan føle, at dine møbler og interiør er helt nyt!

Læs med her for at få en masse tips til, hvordan du giver dit hjem den bedste make-over – uden at det kommer til at koste kassen for dig.

Opret en billedvæg

En af de hotteste trends lige nu involverer billedvægge – især hvis du arbejder med begrænset vægplads. En billedvæg er i det væsentlige en stor, organiseret gruppe af billeder og vægkunst, der skaber en unik stemning. Tænk på det som en collage til dine billeder. Du kan enten vælge at tage nogle billeder fra nogle gode ferier eller andre fine minder, eller du kan også vælge at investere i nogle plakater og malerier, du synes er fede. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser her!

Udskift forældet håndtag og greb

En af de mest omkostningseffektive ting, du kan gøre, er at erstatte eksisterende håndtag og greb med nogle nye. Dette gælder især i køkkenet, hvor nye greb fuldstændigt kan omdanne forældede skabe. Og den gode nyhed er, at du kan købe håndtag og greb ret billigt, afhængigt af hvor du kigger. Afhængigt af, hvad du ønsker, kan du finde nogle der matcher, som kan købes i de fleste møbelbutikker, men du kan også vælge at gå i en genbrugsbutik, hvis du gerne vil have en masse forskellige greb.

Omarranger dine møbler

Det her tip kommer ikke til at koste dig en krone, dog kan det måske efterlade dig med en lille smule ond i kroppen dagen efter. Prøv at omrangere dine møbler for at give dit hjem et nyt look. Start med stuen. Er det muligt at flytte tv’et til den modsatte væg og derefter placere sofaen og stolene på en anden måde? Du vil blive overrasket over, hvor anderledes et rum kan se ud med en rokering af møblerne. Soveværelset er også en hovedkandidat til omarrangering, hvor du kan skabe en helt ny stemning.

Installer nye lysarmaturer

Selvom du muligvis ikke bruger meget tid på at tænke på dit hjems lysarmaturer, har de faktisk en dybtgående indvirkning på dit overordnede design. Ikke alene skaber de høje fokuspunkter, men det lys, de afgiver, kan skabe en unik stemning. Du bør også overveje at installere en lysdæmper i soveværelser, badeværelser og spisestuer – disse giver nemlig en unik stemning.

Lysarmaturer kan være dyre, så vær tålmodig. Start med at overveje, om du vil have praktisk eller dekorativ belysning, og indsnævrer derefter mulighederne baseret på stil. Du ved, hvornår du har fundet de helt rigtige.

Invester i en (budgetvenlig) make-over

Med lidt kreativitet, opfindsomhed og et lille budget kan du altså fuldstændigt transformere udseendet på dit hjem. Udnyt de tips her og vær ikke bange for at tænke uden for boksen. En make-over af dit hjem behøver ikke at være dyr og besværlig. Nogle gange er den bedste make-over den, der er subtil og frisk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *