Smykke trends 2022

3 populære øreringe trends i 2022

 

Abelstedt er et af de mest stilfulde smykkebrands skabs af en dansk designer ved navn Julie Abelstedt. Det er stolt ejet af Julie og hendes mand som tilbyder forskellige smykker til forskellige begivenheder, der involverer bryllupsarrangementer, forlovelse, formelle begivenheder men også helt almindelige hverdagssmykker.

 

Intet løfter en piges æstetik mere end et smukt smykke såsom en halskæde eller et par flotte øreringe.

 

Øreringe er det smykke man lægger aller mest mærke til, da det er et smykke der sidder tæt på ens øjne.

 

Om det er en solrig hverdags begivenhed eller en fest med glimtende lys og store drinks, er smykker noget, der tilføjer lidt glamour og viser din personlighed.

 

Øreringe med farvede sten

 

Farvede sten er blevet utrolig populært i 2022, især den grønne sten er blevet lidt af et hit.

 

Den mørkegrønne sten, giver et flot og eksklusivt look, så hver ikke bange for at springe ud i noget nyt og favorit. Har du grønne øjne vil sådan et par øreringe helt sikker passe perfekt til dig.

 

Tag et kig på Abelstedt flotte øreringe med grønne sten besat med et par levende zirkonia sten i både hvid og grøn for at skrabe noget kontrast.

 

Prøv at matche nogle simple smykker med et enkelt statement smykke med farvet sten. Har du flere huller i ørene så hver ikke bange for at sætte lidt farve på den nederste ørering.

 

Nogle af de mest udbredte kontrastfarver er grøn, blå og gul. Smukke blå safir øreringe er også begyndt at hitte igen, selvom man måske synes det virker gammeldags.

 

Hver ikke mange for at rive nogle arvesmykker frem der har noget farve på.

 

Slange øreringe er et hit

 

Har du også set tonsvis af slangeøreringe på dit instagram feed? Næsten alle bloggere ejer et par slangeøreringe, da det har hittet i både 2021 og ind i år 2022.

 

De fås i mange former, størrelser og farver. De mest populære er de simple guldbelagte slangeøreringe med grønne øjne som slanger oftest har.

 

Abelstedt har 2 forskellige slags, som begge er utrolig smukke. De fås både belagt med en masse diamanter og en helt simpel udgave uden sten.

Alle bør eje et par kreoler

 

Kreoler eller hops som nogle kalder det, har været trendy i 1011 men er kommet tilbage på mode i 2020. Vi ser for det meste den lille til den mellem størrelse kreol, da den helt store ikke er kommet tilbage på mode igen, men hvem ved det kan være det kommer.

 

Har du ikke skaffet dig et par kreoler er det helt sikkert på tide. Sørg for at vælge nogle der ikke er for små og drenget, men heller ikke for store og dullet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *