Ved du, hvordan du behandler keratosis pilaris?

Her kan du opnå viden om, hvad keratosis pilaris er, og hvordan du mest effektivt behandler dette. Læs med her og bliv meget klogere på området!

Hvad er keratosis pilaris?

Helt faktuelt lider store dele af verdens befolkning af netop keratosis pilaris. Det er derfor en både velkendt og meget udbredt lidelse, som kan ramme hvem som helst. I Skandinavien mener man, at cirka halvdelen af alle børn og unge lider af netop dette. Disse statistikker er med for at tegne et billede af, hvor normalt keratosis pilaris i virkeligheden er – og dermed også hvorfor der findes gode behandlingsmuligheder.

Helt basalt er keratosis pilaris et udslæt på huden bestående af røde knopper. De kan befinde sig mange steder på kroppen men ses typisk omkring hofter, lår eller i ansigtet. Sidstnævnte er ofte til store gene hos særligt unge mennesker, der ikke ønsker at skille sig ud fra mængden. Knopperne er typiske hvide, men når disse irriteres, skifter de farve og bliver røde. De er derfor ganske synlige, og kan være hæmmende for den enkelte.

Selvom tilstanden heldigvis er ganske ufarlig, er disse rødlige knopper ofte forbundet med stor irritation. Derudover kan de også skabe irritation i huden såsom kløe og ømhed. Det er derfor vigtigt at finde den rette behandling hurtigst muligt. 

Hvordan behandler man keratosis pilaris?

Der findes heldigvis en creme der hjælper mod keratosis pilaris
Dette mirakelmiddel har en vidunderlig effekt på huden i det berørte område. 

For ofte udløses eller forværres tilstande, når huden er for tør, og det er derfor vigtigt at indarbejde en god hudrutine, der sikrer, at huden naturligt får den fugt, den behøver. Det skal derfor ses som et vigtigt led i din keratosis pilaris behandling. Selve lidelsen kan aldrig forsvinde, men derimod kan den mindskes og ikke mindst dækkes ved hjælp af keratosis pilaris creme.

Du kan desuden finde meget mere brugbar info og ikke mindst forslag til gode produkter, hvis du besøger nogle af de førende hjemmesider.
Her finder du en verden af kosmetologiske produkter, ekspertise i verdensklasse og svar på de mest gængse spørgsmål. Du kan desuden altid rådføre dig med fagfolkene på området, som med garanti kan besvare dine spørgsmål.

Kan man behandle keratosis pilaris forkert?

Desværre er svaret ja; man kan sagtens behandle det forkert! Også selvom det ikke er ens intension. Eksempelvis kan man fristes til at prikke i disse hudorme/bumse lignende knopper. Det skal man afholde sig langt fra at gøre – denne metode gør kun huden endnu mere irriteret, og ender i sidste ende med at skabe endnu flere problemer. 

Flere vil også ty til at skrubbe huden med hudprodukter – som man gør for at behandle sin urenheder i eksempelvis ansigtet. Selvom denne metode kan virke fristende, har den desværre heller ingen positiv effekt, og man bør gå langt udenom denne vej. 

Der findes derfor kun én korrekt måde, hvorpå du kan behandle din keratosis pilaris – og det er ved at bruge cremen, der er udarbejdet med henblik på at afhjælpe disse hudlidelser. Den rette behandling findes heldigvis lige her!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *