En ny reol skaber stemning

Er du lige flyttet i hus eller har du blot brug for en forandring, så kan en ny reol måske være det rette for dig. En reol kan ændre stemningen i et rum markant, da du altid har mulighed for at matche reolen til den stemning du ønsker. Eksempelvis så kan du få en moderne reol i et sort metal look, eller du kan få en varm reol i egetræ eller andet træmateriale. Det er kun fantasien som sætter grænser, når du skal finde den helt rette reol. I denne artikel kan du blive endnu klogere på, hvilke muligheder der er for dig på “reol markedet”. 

 

Hvilken type reol?

Når det kommer til hvilken type reol, så tænker vi på selve formen på reolen. Der findes nemlig mange forskellige veje som du kan gå her. Den første mulighed du har er at købe en stigereol, hvilket er meget populær. Stigereolen har, som navnet også antyder, form ligesom en stige, som man stiller op ad væggen. Dette er populær form for reol, da den er nem at placere flere forskellige steder i hjemmet og nemt kan rykkes rundt på. En anden mulighed er at købe en væghængt reol. En væghængt reol kommer også i flere forskellige størrelser, så her har du mulighed for at vælge det som passer bedst ind hos dig.

En af fordelene ved en væghængt reol er den kommer væk fra selve gulvet. Dette kan give meget mere luft og få ethvert rum til at synes større. Væghængte reoler kommer i nogle tilfælde også som et reolsystem, så man selv har mulighed for at bygge reolen som det passer ind ift. bredde, antal hylder osv.

 

Hvilket behov har reolen?

En anden overvejelse som du også bør dig helt klart inden du køber en ny reol, er hvilket behov den skal løse. Har du brug for opbevaringsplads til ting som ikke er pyntegenstande, så skal du måske overveje, at købe en reol, hvor den nederste del af reolen kan lukkes af. Hvis du udelukkende skal bruge reolen til at stille pyntegenstande på, så er det ikke vigtigt at du kan lukke af. Her bør du i stedet for tænke over, hvordan reolen mest naturligt indgår som en naturlig del af indretningen. Hvis du i forvejen bruger meget egetræ i den indretning, så kan du med fordel også købe en reol i egetræ.

 

Budgettet spiller også en rolle

Det er klart at budgettet også spiller en rolle i din købsproces. Der findes rigtig mange forskellige reoler på markedet, så det er bestemt muligt at finde noget i alle prisklasser. Hvis du ved at du er typen, som godt kan lide at skifte ud i indretningen, så bør du måske fokusere på at købe en mere prisvenlig reol. Hvis du derimod godt kan lide at have dine møbler i længere tid ad gangen, så kan du med fordel købe en designer reol. En designer reol koster klart mere, men her får du også typisk et håndlavet produkt, som kan holde de næste mange mange år. En anden fordel ved designer reoler er, at de som oftest holder priser godt. Hvis du derfor på et tidspunkt overvejer, at skille dig af med den, så kan du sælge den brugt med kun et mindre tab.

 

Gode muligheder for inspiration

Nu hvor du er klar til at finde ud af hvilken reol, som du bedst kan lide, så spørger du måske dig selv: ‘Hvor skal jeg starte?’. Der findes utallige af forskellige møbelhuse og online webshops som sælge reoler. Vi anbefaler derfor at besøge Trendyfour, som samler mange af de flotteste reoler på markedet, hvilket gør det nemt for dig at få overblikket. Du kan også filtrere efter hvilken farve og materiale, som passer bedst ind i din stil. Besøg siden her og se udvalget af de mange flotte reoler:

https://trendyfour.dk/reol/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *