Går du glip af et godt spisested i Sønderborg?

Har brug for en aften uden madlavning og bare læne sig tilbage og lade børnene eller de unge passe sig selv. Så kan du tage til det smukkeste og mest underholdende sted i Sønderborg. Med en lækker grillbuffet, masser af underholdning som Escape Room, Bowling, Lasergames, Legeland og VR eller virtuel Reality er der noget for enhver smag.

Bowl’n’Fun Sønderborg inviterer til middag i deres lækre buffet

Efter Bowl’n’Fun Sønderborg åbnede, var landet ramt af Covid, restriktioner og jeg ved ikke hvad, men det betyder, at Sønderborg ikke har oplevet det bedste sted at spise på toppen.

Dæmpet lys, flammer over grillen og lækker mad er, hvad du kan forvente i centrum af Sønderborg. En god stemning til at slappe af og hvile, og en endnu bedre stemning for de unge til frit at løbe og prøve kræfter med forskellige aktiviteter. Tag en kop kaffe i restauranten, mens de unge bowler, spiller spil i Escape Room eller dyster i laserspil.

Hvis det ikke var nok, så er Sønderborgs største legeland her også, hvilket er meget sjovt!

Du kan besøge Bowl’n’Fun om morgenen til brunch, ved middagstid til en frokostbuffet eller om aftenen til en grillbuffet. Så tag dagen fri for at tilbringe tid med familien og nyde livet ved at få Bowl’n’fun til at styre det hele.

Læs mere her

2.281 kommentarer til “Går du glip af et godt spisested i Sønderborg?”

 1. Pingback: porn

 2. Pingback: porn

 3. Pingback: child porn

 4. Pingback: porn

 5. Pingback: child porn

 6. Pingback: porn

 7. Pingback: child porn

 8. Pingback: child porn

 9. Pingback: porn

 10. Pingback: porn

 11. Прокат инструмента аренда строительного оборудования в Перми компания Саныч Рентал в городе Пермь, ул. Лебедева д. 25, телефон +7 (342) 205-83-30 Прокат инструмента аренда строительного оборудования в Перми Саныч Рентал в Пермь, ул. Лебедева д. 25 телефон +7 (342) 205-83-30.
  аренда инструмента http://www.59.sanich.su.

 12. Прокат инструмента аренда строительного оборудования в Перми компания Саныч Рентал в городе Пермь, ул. Лебедева д. 25, телефон +7 (342) 205-83-30 Прокат инструмента аренда строительного оборудования в Перми Саныч Рентал в Пермь, ул. Лебедева д. 25 телефон +7 (342) 205-83-30.
  Прокат инструмента 59.sanich.su.