Får du ondt i hovedet af at sidde ved computeren?

Vi bruger mere og mere tid foran computeren, fordi vores arbejde er at skabe værdi på en anden måde en tidligere. Tidligere skulle man bruge håndkraft og alt muligt andet for at skabe et produkt, men i år er det virkelig information, der bliver solgt meget af. Hvis du arbejder på et kontor, så kan det godt være, at man kan anse dit arbejde for manuelt, men du understøtter nok nogle processer, der skaber værdi i form af information. Uanset hvad man laver, så længe det er foran computeren, så er det vigtigt, at man ikke skader sig selv og sit helbred på lang sigt.

Sidder skærmen for langt nede?

Hvis man sidder foran sin bærbare computer hele dagen, så kan man godt få ondt i nakken. Dette kan i følge nogen godt resultere i at man så også får ondt i hovedet. Skærmen på en bærbar sidder langt nede, og man skal hele tiden bøje nakken for at se, hvad der sker på skærmen. For at løse dette problem, så kunne man investere i en ekstra skærm. Denne skærm behøver ikke at koste mange penge, men det kan i hvert fald gøre livet nemmere for dig.

Skal du tage det hele op på et højere niveau, så find en god docking station. De er meget smarte, fordi du bare kan tilslutte din bærbare til dem, og så får den strøm samtidig med at du er tilsluttet flere skærme og / eller tastatur samt mus. Der er mange muligheder, og hvis du er meget på farten, så vil du føle, at det virkelig er en god ting at have. Docking stations har et ry for at være lidt gammeldags, men det er de faktisk ikke. De store virksomheder producerer dem stadig, og de bliver stadigvæk anvendt i stor stil på arbejdspladser, hvor medarbejderne har en bærbar computer som firmacomputer. Dette gælder specielt dem med Lenovo, fordi denne producent producerer begge dele.

1 kommentar til “Får du ondt i hovedet af at sidde ved computeren?”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *