Forny jeres parforhold

Forny jeres parforhold, når I bor i København K

Det vi kan mærke er allermest dyrebart for os, skal vi værne om, pleje og passe på. Ligesom vi går til et årligt tandeftersyn eller bilen skal til service, når den har kørt 20.000 km, så skylder man også samme omsorg til sin kærlighedsrelation. For passer vi ikke ordentligt på vores parforhold, så risikerer vi at stå i en situation, hvor tingene bliver alvorligt. Det er heller ikke en god situation at køre på motorvejen og så finde ud af, at bremserne ikke virker. 

Parterapi er en god måde at få lavet et eftersyn på jeres parforhold, og bringe en service vogn ud til jer, hvis I har fået motorstop et sted på landevejen. 

Vores travle familieliv i København med krævende jobs, umulige børn, svære logistiske krav, hvor det hele gerne skal gå op i en højere enhed, stiller umulige mål og slider på os med stress og  nederlag. På den ene side har vi et billede af det gode familieliv. På den anden side, sidder vi virkelig fast i hamsterhjulet og halser afsted uden at føle at vi kommer på forkant med situationen. Det er virkelig med til at slide på et ægteskab og skaber typiske samlivsproblemer. 

I parterapien åbner vi op for at høre jeres længsler og drømme og også der hvor det bliver svært for dig i par relationen. Måske er der ikke nok opmærksomhed, måske er er tvivl om troskaben. Og det stiller spørgsmål, som: vil han mig? Eller er hun ved at gå fra mig? Når kommunikationen svigter, oplever vi at relationen bliver mere usikker og vi har passer mere på os selv

Nogen parterapeuter fra København arbejder ud fra en emotions fokuseret tilgang, hvor der er et perspektiv på at finde om bag de sårbare følelser, så der kan komme en ny, dybere og stærkere kontakt til partneren.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *