3 gode ideer til din sommerferie

Er du gået i gang med at tænke over, hvad du skal lave i din næste sommerferie? Det er aldrig for tidligt at gå i gang med planlægningen, især ikke, hvis du virkelig har brug for at komme lidt væk hjemmefra. Vi har her samlet 3 gode ideer til din sommerferie, hvis du gerne vil væk hjemmefra.

Højskoleophold

Vil du gerne tilbringe sommerferien med det, du elsker allermest? Så er et højskoleophold helt sikkert det rette valg for dig. På sommerhøjskole får du mulighed for at gå i dybden med det, du bedst kan lide sammen med andre ligesindede. Du bestemmer helt selv, hvad du gerne vil, og så findes der helt sikkert et højskoleophold, der passer til dig. Du kan f.eks. komme på vandre højskole, danse højskole, teater højskole og meget mere. Det er helt oplagt, hvis du gerne vil dygtiggøre dig inden for et bestemt område, bare vil nyde en hobby eller hvis du vil gøre dig mere attraktiv over for et bestemt uddannelsessted. Det er nemlig både sjovt og lærerigt – og det er et rigtig godt sted at finde venner med samme interesse som dig.

Frivilligt arbejde

Hvis du går og drømmer om at komme ud og opleve verden og dens forskellige kulturer på tæt hold, så er frivilligt arbejde helt sikkert noget for dig. Der findes mange forskellige måder at arbejde frivilligt på, f.eks. på et børnehjem, undervisning i en skole eller forbedre menneskerettigheder og levevilkår. Der findes mange forskellige destinationer rundt omkring i verden, hvor du kan arbejde med spændende organisationer. Det kræver blot at du er selvstændig, udadvendt og har lyst til og mod til at arbejde som frivilligt og hjælpe andre. Her skal du være klar på lidt af hvert, forvente det uventede og ikke mindst være fleksibel og positiv. Det er ikke en ferie, men i stedet en helt unik mulighed for at lære, få nye venner og gøre en forskel.

Sprogkurser i udlandet

Er det et sprog, du altid gerne har villet lære? Det er altid nemmest at lære et nyt sprog i det land, hvor sproget tales – og det er altid bedst at tage af sted enten alene eller med andre nationaliteter, så du ikke ender med at snakke dansk hele tiden alligevel. Sprogkurser i udlandet kan være den helt oplagte mulighed, hvor du får det bedst mulige sproglige udbytte på den korteste tid. Du bestemmer helt selv, hvor du vil hen i verden og lærer så sproget på sprogskoler samtidig med at du bruger det i praksis sammen med dine medkursister, der kommer fra mange forskellige lande. Du oplever kulturen, får nye venner og lærer et helt nyt sprog på ingen tid.

9.057 kommentarer til “3 gode ideer til din sommerferie”

 1. Hello, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just
  wondering if you get a lot of spam comments? If so how do you reduce it, any plugin or
  anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me crazy so any help is very much appreciated.

 2. Hiya! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog article or vice-versa?
  My blog discusses a lot of the same subjects as yours and I think we could greatly benefit
  from each other. If you’re interested feel free
  to shoot me an email. I look forward to hearing from you!

  Terrific blog by the way!

 3. Pingback: meritking

 4. Pingback: meritking

 5. Pingback: meritking