Nogen ta’r det tungt, andre tarteletter

Vi kender alle sammen typen – faren, der render rundt og laver platte jokes. Jokes vi er enige om at hade, men som vi faktisk elsker. Jokes, der ikke gør så meget andet end at lege med ordenes betydning, hvad end det er på grund af lighed med andre ord eller fordi ordene kan have flere betydninger. De fleste har formentligt siddet på en restaurant i syden, hvor tjeneren sødt og professionelt har spurgt ”Are you finished?” inden vedkommende bar tallerkenen væk, hvortil ens far kækt, men i allerbedste mening har svaret ”No, I am Danish” med et smil på læben. Det er en klassiker og selvom alle andre ryster på hovedet, så forventes det også, at det bliver sagt.  

Når man flytter hjemmefra 

Selvom de fleste påstår, at det bliver rart at flytte hjemmefra, af mange forskellige årsager, men også, så man kommer væk fra de daglige dårlige far-jokes, så er det ingen hemmelighed, at de fleste savner dem alligevel. Med en far jokes plakat er det dog muligt at få de bedste (og værste) far jokes med sig, når man flytter hjemmefra. Alt fra søde plakater, der spiller på ordlyden såsom ”Remember to love eac hotter” med et billede af en odder eller ”Kald det kager’lighed” og en tegning af en chokoladekage til de sjovere og de, der i højere grad minder om en traditionel vittighed som ”Hvad kalder man to kriminelle lamaer? Ba’lamaer!” og ”Hvad kan tyren bedst lide ved en bounty? Kokussen”, så rummer far jokes plakater alt fra det mere kærlige til det sjove, det sjofle og det platte. Ligesom far jokes i almindelighed gør. Med en far jokes plakat er det altså muligt at få en del af sin fars (platte) humor med sig, når man flytter hjemmefra og det er jo inderes inde noget mange af os egentlig godt kan lide. 

En kærlig hilsen 

Plakaterne kan også bruges som en kærlig hilsen til at fortælle enten sin mor eller far, hvor meget man egentlig elsker dem. I de travle hverdage kan det til tider være svært at huske at fortælle, hvor meget vi værdsætter hinanden, men dette kan let gøres med en sød og eftertænksom plakat. Det kan eksempelvis være en plakat, hvorpå der står ”Alle kyllinger har brug for en stærk mor/far”, ”Uden mor går det hele i fisk” eller ”Dad is better than any odder!”, der hver især beskriver, hvor meget man værdsætter sine forældre.  

Der findes dog også mange far jokes plakater, der snarere er rettet mod en kæreste og som kan være en sød gave til fødselsdagen, årsdagen eller ”bare fordi”-gaven. Med beskeder som ”I love you from my head to-ma-toes”, ”If only you knew how much I cherry’sh you” og “Du er smuk og det kan du ikke løve fra”, der hver især akkompagneres med dertilhørende billeder, er det altså til at finde sjove og søde plakater til enhver anledning.  

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *